Stacks Image 61

De kunstwerken zijn verschillend van afmeting en materiaal. Wat alle kunstwerken gemeen hebben is dat ze “zwevend” worden opgehangen waardoor ze los van de muur lijken te komen. De schilderijen en sculpturen van gelijke omvang kunnen gecombineerd worden toegepast. Bevestiging op de muur kan eenvoudig door 1 schroef per schilderij of sculptuur. Mocht u hier ondersteuning bij wensen is dat ook mogelijk. Hieronder een korte toelichting van de diverse mogelijkheden;


Stacks Image 17
Stacks Image 19

Schilderij 16,5x16,5 cm
Schilderij gemaakt op papier en vervolgens bevestigt op een houten ondergrond. Deze ondergrond is voorzien van een magneet. Dit maakt het mogelijk de kunstwerkjes dan wel gecombineerd op een ijzeren ondergrond te plaatsen, alleen in een lijstje of los (zwevend) op de muur te bevestigen.

Schilderij 35x35 cm
Hierbij wordt een schilderij op papier bevestigt op een dunne stalen plaat. Op de muur wordt een dun plaatje multiplex voorzien van een zelfklevende magneet geplaatst en hierop wordt dan het schilderij bevestigt. U bepaalt zelf of u 1 stuks of een hele wand vol wil hangen. De schilderijen zijn in vele kleuren gemaakt en bij grote kunstwerken ook op maat in kleur en aantal te leveren.


Stacks Image 57
Stacks Image 37

Sculptuur 16,5x16,5 cm
De sculptuur wordt direct vervaardigt op een dunne stalen plaat. Dit stalen plaatje wordt bevestigd op een houten ondergrond. Hier wordt de techniek van corrosie toegepast. Door dit effect zullen ze allemaal een licht andere kleur hebben. De afbeeldingen zijn altijd geïnspireerd op de natuur (wind, golfen, flora en fauna). Ook deze is voorzien van een magneet en kan op dezelfde wijze als de schilderijen 16,5x16,5 worden toegepast.

Sculpturen 35x35 cm
Ook deze sculptuur wordt direct vervaardigt op een dunne stalen plaat. Hier wordt de techniek van corrosie toegepast. Door dit effect zullen ze allemaal een licht andere kleur hebben. De afbeeldingen zijn altijd geïnspireerd op de 4 elementen (wind, water, lucht en vuur). Ze kunnen solitair worden opgehangen, in een combinatie met andere sculpturen of gecombineerd met de schilderijen. Deze sculpturen zijn op verzoek ook te leveren in veel grotere maten, hiervan kunt u ook een voorbeeld zien op de pagina inspiratie.