Stacks Image 18

NesseArt, de kunstgalerie in Rotterdam
NesseArt is de kunstgalerie in Rotterdam met werk van de kunstenaars Federico Bencini en Raul Pernia. De kunst laat zich makkelijk combineren. Hierdoor ontstaat er een origineel en uniek kunstwerk. Met andere woorden maakt u als het ware een kunstwerk van meerdere kunstwerken. Deze kunst wordt zwevend opgehangen, waardoor deze los van de muur lijkt te komen. Bencini en Pernia laten zich voor hun kunst inspireren door de vier natuurelementen. De schilderijen van Bencini zijn kleurrijk en Pernia’s sculpturen gecombineerd met het juiste licht, lijken tot leven te komen.
 
Een collage van kunstwerken
In deze kunstgalerie in Rotterdam maakt u zelf uw collage van kunstwerken. Doordat de kunstwerken variabel zijn in kleur en afmetingen kunt u ze makkelijk met elkaar combineren. Hierdoor creëert u bij wijze van spreken zelf uw eigen kunstwerk op maat. De basis wordt wel gelegd door de kunstenaars Bencini en/of Pernia. De kunst van beide kunstenaars kenmerken zich als volgt:
 
● Vierkante formaten (16,5 x 16,5 cm, 35 x 35 cm of 60 x 60 cm)
● Combineerbaar
● Zwevend op te hangen
● Variabel in kleur en afmeting
● Geïnspireerd op de vier natuurelementen
● Originele en unieke schilderijen en sculpturen
● Betaalbaar
● Ook in maatwerk te leveren zowel in kleurstelling als formaat
 
Waarom contemporary art kopen?
Het kopen van contemporary art doet u niet alleen omdat u een kunstwerk mooi vindt, het verrijkt daadwerkelijk uw ruimte.
 
Kom langs in onze kunstgalerie in Rotterdam
Kom eens een bezoekje brengen aan NesseArt, uw kunstgalerie in Rotterdam. Hier kunt u terecht voor de allerbeste hedendaagse kunst van Bencini en Pernia. De kunst die u hier koopt is uniek en een verrijking voor uw huis. U kunt advies krijgen over de samenstelling van de kunstwerken en hoe deze bij u op te hangen. Wij kunnen dat zelfs voor u komen doen. Onze kunstgalerie in Rotterdam doet ook op zondag de deuren open. U bent op donderdag, zondag en daarnaast op afspraak op een voor u geschikt tijdstip van harte welkom! Koop vandaag nog uw kunstwerk in Rotterdam in onze galerie. Deze kunst is de investering meer dan waard.