Stacks Image 18

Schilderij Kopen in Rotterdam bij NesseArt
Bij NesseArt kunt u het schilderij kopen in Rotterdam dat perfect past bij uw inrichting. Dit komt omdat de schilderijen van verschillende afmetingen zijn, zeer veel verschillende kleuren hebben en steeds met elkaar gecombineerd kunnen worden. Met andere woorden kunt u uw kunstwerk zelf samenstellen en zelf modelleren.

Kunstschilder Federico Bencini
Bij NesseArt kunt u een schilderij kopen in Rotterdam van Federico Bencini. Deze Italiaanse kunstenaar studeerde aan het Istituto d’Arte Duccio Boninsegna di Siena waar hij zich specialiseerde in de moderne en hedendaagse schilderkunst. Zijn contemporary art is uniek. Bencini werkt op een originele manier met kleuren. De schilderijen worden a vervaardigd op papier en vervolgens op een houten of stalen ondergrond bevestigd. Bencini schildert ook direct op metaal. Bencini’s schilderijen worden zwevend opgehangen. U kunt een schilderij kopen in Rotterdam bij NesseArt in volgende afmetingen:
 
● 16,5 x 16,5 cm
● 35 x 35 cm
● 60 x 60 cm
● maatwerk is uiteraard ook mogelijk.
 
Waarom een schilderij kopen in Rotterdam?
Bij NesseArt kunt u het perfecte schilderij kopen in Rotterdam dat u zoekt. Het schilderij of de schilderijen kunnen makkelijk door u gecombineerd worden. Hierdoor maakt u als het ware een kunstwerk op basis van een kunstwerk. Wilt u ook een dergelijke unieke collage van kunstwerken in uw woning of kantoor? Kom dan eens langs bij kunstgalerie NesseArt in Rotterdam. Wij zijn ook op zondag open! Onze kunstwerken zijn steeds origineel. De schilderijen die u bij ons vindt zijn altijd gemaakt door de Italiaan Federico Bencini en de sculpturen door de Spanjaard Raul Pernia. Wilt u unieke, kleurrijke kunst kopen in Rotterdam dan bent u bij NesseArt aan het goede adres. Hier kunt u de kunstwerken kopen die schaalbaar zijn en makkelijk met elkaar te combineren zijn. Hierdoor creëert u een kunstwerk dat het beste past in de omgeving waarin het gehangen wordt. Heeft u nog vragen? Kom dan eens langs bij NesseArt vlakbij Rotterdam, wij begeleiden u graag bij het samenstellen van uw gewenste kunstwerk.