My Image

Kunst kopen in Rotterdam bij NesseArt
Bij NesseArt kunt u prachtige unieke kunst kopen in Rotterdam. Bijzonder is dat u zelf uw kunst in omvang en kleur samenstelt. Onze schilderijen en sculpturen kunnen gecombineerd worden toegepast. De schilderijen worden “zwevend” opgehangen, waardoor ze los van de muur lijken te komen.
Voor de installatie van de door u gekochte kunstwerken kunnen wij u assisteren.

Kunstwerken van Federico Bencini en Raul Pernia

Bij NesseArt, in Rotterdam, kunt u kunst kopen van de kunstenaar Federico Bencini en Raul Pernia. Beide kunstenaars maken hedendaagse en moderne kunst die origineel, uniek, kleurrijk en schaalbaar is. Dit maakt het mogelijk een kunstwerk samen te stellen wat perfect in uw huis of kantoor past.

De schilderijen van Federico Bencini kenmerken zich door abstracte, moderne kunst die zeer kleurrijk is. Ieder schilderij wordt eerst uniek op papier vervaardigt en wordt vervolgens bevestigd op een houten of stalen ondergrond. Ook maakt hij schilderijen direct op metaal. U kunt de schilderijen eindeloos met elkaar- en met de sculpturen combineren. De sculpturen van Raul Pernia kenmerken zich door het unieke gebruik van metalen (ijzer, koper en staal). Pernia laat zich inspireren door de vier elementen; wind, water, lucht en vuur.

Kunst kopen in Rotterdam doet u bij NesseArt

Uw kunst kopen in Rotterdam doet u bij NesseArt. In de galerie vindt u schilderijen van Federico Bencini en sculpturen van Raul Pernia. Ze brengen u op een zeer smaakvolle wijze in contact met de moderne en hedendaagse kunst, door u zelf samen te stellen en te combineren