Stacks Image 59
Stacks Image 26

Federico
Federico Bencini is geboren in Siena op 5 mei 1972, en woont de eerste 30 jaar van zijn leven in Toscane. Hij volgt zijn opleiding aan het “Istituto d’Arte Duccio Boninsegna di Sienna” en specialiseert zich daar in schilderen. Vervolgens continueert hij zijn opleiding aan de “Accademia di Belle Arti di Firenze”. Tijdens zijn opleiding doet hij ervaring op in de Graphic Studio in Londen en de kunst faculteit van de Erasmus Universiteit in Sevilla waar hij zich bekwaamt in het restaureren van fresco’s en tevens fotografie lessen neemt.

Vanaf 1996 is hij werkzaam als een restaurateur en schilder gespecialiseerd in binnenhuis architectuur in Florence en Noord Italië. Hij experimenteert hier met veel verschillende schilder- en verftechnieken op vele verschillende ondergronden. In die periode verfijnt hij zijn stijl door onder meer het decoreren van de torens in San Gimignono, het Kasteel Guelfo in Podova en paleizen in eigendom van de Emir in Koeweit.

Sinds 2005 verdeelt hij zijn tijd tussen werkzaamheden in Toscane en zijn galerie waar hij zijn unieke schilderwerk vervaardigt en tentoonstelt. De schilderijen komen van zijn hand.

Stacks Image 52

Raul
Raul Pernia is geboren in Cartagena op 22 november 1978. Hij groeide op in Murcia en op zijn twintigste verhuisde hij naar Barcelona en behaalde zijn diploma op “The Catalonian School of Floral Art”.

Hij voelt zich geïnspireerd door natuurlijk vormen in het middellandse zee gebied. Centraal in zijn sculpturen staan de vier organische elementen; vuur, aarde, water en lucht. Hij gebruikt ijzer, (geel)koper, zink en brons welke hij transformeert door een proces van roesten. Hij creëert hiermee zijn metalen wereld van bergen, vlinders, bloemen en golvende zeeën

In 2005 start hij samen met Federico de galerie . Hij is permanent op zoek naar innovatieve ideeën door het toepassen van een variëteit aan materialen. Hij werkt veel samen met architecten bij het ontwikkelen van nieuwe interieur projecten. De sculpturen komen van zijn hand.